Snygga och billiga klänningar i retro

RetroklänningRetro betyder image från tidigare tidsepoker, det kan vara i form av inredning, damkläder och bilar. I Sverige har retro blivit en stark trend i alla dess former. Människor inreder sina hem i stilar från 50 och 60 talet det är både möbler och husgeråd som har både stil och färg från dessa. Gamla amerikanska bilar från 50 talet finns idag i var och varannan ägo. I takt med att retrotrenden växer sig starkare nytillverkas både möbler, lampor och andra prylar i exakt samma stil som det gjordes på retrotiden. Damkläder, och då inte minst klänningar för damer i sanna retrostilar. En retroklänning har samma färger, samma mönster och samma skärningar som retroklänningarna från förr. Att hitta en snygg och billig retroklänning är som att hitta en guldklimp i trädgården. Välklädd i en retroklänning är otroligt modernt, även om äldre damer tycker det inte alls är stilfullt, utan ser tillbaka till tiden från förr och tycker det är omodernt. En prickig retroklänning är det som får de allra flesta människor att inse att det härstammar från 50 talet. Ska man vara riktig retro då ska man också köpa en stilfull handväska i retro eller 50 tals stil och kanske matcha med ett par solglasögon, ett par örhängen eller ett par kaninöron. För att spetsa till det ordentligt när du väl har köpt din retroklänning är ett köpa till en imagehöjande underkjol i tyll. Det ger din retroklänning en större vidd och det är riktigt vackert när du tex. ska ut och dansa.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *