Klänning för rockabillybröllop

Vacker Klänning för rockabillybröllop

Att gifta sig är kanske en av de största sakerna du gör i livet först kommer nog att få barn eller köpa hus. Kärleken är en del av livet och giftermålet är ett bevis på att så är fallet. Det har blivit mer och mer modernt att frångå de traditionella kyrkbröllopen och satsa mer på tema i olika sammanhang. Ett av temabröllopen är att anordna och planera för rockabillybröllop. Tänk dig känslan att alla din gäster har på sig riktigt 50 tals inspirerade kläder i alla dess former. Till det så har du dukat upp med teman kring musiken och lika tävlingar. Stämningen kommer bli total. Ska du ha ett rockabillybröllop bör du genast börja eftersöka en snygg och vacker rockabillyklänning.

Att välja klänning för rockabillybröllop

Det finns en del retro och 50 tals inspirerade klänningar på marknaden, det ultimata hade ju varit om du hittar en gammal som kanske din farmor eller mormor kanske en gång har använt. Hittar du inte det finns det många butiker online som är specialiserade av just av klänning till rockabillybröllop. Du väljer efter tycke och smak. Du kan även tipsa dina besökare att leta sina 50 tals kläder på nätet.

Välj festtema till ditt rockabillybröllop

Välj också inspiration från det härliga 1950 talet till bröllopsfesten. Det finns massor av gamla saker som du kan köpa för att förhöja stämningen. Passa på att hyra in en egen dj som spelar vinylskivor och musiken baserad på 50 talet. Vidare kan du också skicka inbjudningskort och olika uppmaningar på hur gästerna ska vara klädda. Använd också nostalgibil vägen från vigseln till där gästerna väntar på dig och festen ska gå av stapeln.

Lämplig Mat och dryck för rockabillybröllop

Den ultimata maten måste väl ändå vara hamburgare eller varför inte grillat kött med riktig dinerkänsla serverat i de klassiska korgarna. Låt maten bli en del av planeringen och drycken väljer du efter omsorg och smak.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *